VoiceMo – Aplicatia care reinventeaza comunicarea

VoiceMo a fost lansat in cursul lunii iunie 2018, iar primele teste au fost intreprinse in luna august a aceluiasi an. In prezent aplicatia are peste 5.000 de utilizatori, majoritatea fiind din Argentina (peste 3000), Romania (peste 300)  si Republica Dominicana (peste 1500). Piata principala este Buenos Aires si urmeaza explorarea altor orase din America Latina. Pana la finalul lui 2019 numarul de utilizatori ar trebui sa depaseasca 25.000.

Disponibila pentru Android si iOS , aplicatia are ca focus principal trimiterea de mesaje vocale pentru a incuraja utilizatorii sa comunice prin cel mai practic mod care exista, prin voce. Aplicatia este disponibila in limba engleza si urmeaza sa fie tradusa și în limbile spaniola si romana. Pe langa caracteristicile deja existente in aplicatie precum stergerea automata a mesajelor in 24 de ore de la deschiderea acestora,  formarea de grupuri, sugestii de prieteni – in cursul lunii februarie 2019 au fost lansate filtre de voce si posibilitatea de a trimite emoticoane, functii care ofera utilizatorilor o experienta si mai interesanta.

VoiceMo este singura aplicatie care ofera posibilitatea de a aplica efecte amuzante de voce prestabilite pentru a face conversatiile mai amuzante si interesante. In curand se va introduce posibilitatea de a posta “voice stories” iar pe partea de promovare se va incerca colaborarea cu diferite companii pentru reclame audio.

In viitor se vor integra comenzi vocale, prin care utilizatorul va avea posibilitatea sa interactioneze cu aplicatia doar prin voce. Se doreste eliminarea pe cat posibil a texting-ului in momentele in care utilizatorul telefonului ar trebui sa isi concentreze atentia in alta parte, cum ar fi in timpul mersului sau in timpul condusului. Cele mai multe accidente rutiere se produc din cauza ca soferii scriu mesaje in timp ce conduc, de aceea se urmareste “educarea” societatii printr-o alternativa a textingului, deoarece este bine cunoscut faptul ca oamenii doresc sa comunice in permanenta, iar acest lucru poate fi periculos datorita limitarilor curente.

Voice Story-urile vor da posibilitatea utilizatorilor sa asculte parerile si ideile prietenilor, cat si a influencerilor pe care ii urmaresc, fara sa fie nevoiti sa priveasca in telefon. Cu ajutorul comenzilor vocale acestia pot de asemena sa posteze story-uri audio in timp ce fac cu totul alte lucruri care necesita doar atentie vizuala.

Declaratii:

“De fiecare data cand mergeam intr-o vacanta, mai ales intr-o tara latina, am observat ca multi dintre localnici vorbesc prin mesaje vocale folosind diverse aplicatii. S-a intamplat chiar si atunci cand i-am trimis un mesaj de tip text unui localnic sa primesc raspunsul printr-un mesaj vocal. De asemenea prietena mea foloseste mesajele vocale cand vorbeste cu prietenele ei, pentru ca spune ea, e o metoda mult mai practica decat mesageria scrisa” a declarat Florin Cabuz, co-fondator VoiceMo.

Despre VoiceMo:

VoiceMo este aplicatia de mesagerie vocala care te ajuta sa comunici mai usor cu cei apropiati tie. Este gratuita si compatibila cu telefoanele mobile ce au sistemul de operare Android sau iOS. Cu simpla atingere a unui buton iti poti acum exprima gandurile in cel mai practic mod, prin voce. A trimite mesaje scrise nu este mereu o optiune si de asemenea textele pot fi intelese gresit. Printre caracteristicile pe care le ofera aplicatia se numara faptul ca utilizatorul ramane logat permanent si nu mai risca astfel sa piarda mesaje importante, isi poate personaliza profilul si poate forma grupuri impreuna cu prietenii sai. Mesajele vocale sunt sterse automat dupa 24 de ore de la deschiderea acestora iar prin efectele amuzante de voce introduse si posibilitatea de a trimite emoticoane, vrem sa oferim utilizatorilor nostri o experienta si mai amuzanta.

Citeste si:  eMAG Black Friday 2019: comenzi în valoare de 499 milioane de lei

Post Author: Andrei G.

Pasionat de IT, tehnologie si cafea.