EkoGroup Vila, strada Polonă nr.19, sector 1: noua locație administrativă a Eko Group

ekogroup vila

Începând cu data de 06.06.2024, clădirea istorică cunoscută anterior ca Casa Tătărăscu și ulterior ca restaurantul Heritage, situată pe strada Polonă nr.19, sector 1, a fost oficial redenumită în EkoGroup Vila. Aceasta devine noul sediu administrativ și business corporate boutique al companiei Eko Group. În acest articol, vom explora transformarea impresionantă a acestei clădiri și importanța sa pentru Eko Group și comunitatea de afaceri din București.

O Moștenire Arhitecturală Valoroasă

Arhitectura și Designul

EkoGroup Vila, anterior cunoscută ca Casa Tătărăscu, este un exemplu remarcabil de patrimoniu arhitectural. Construită în anii ’30 de arhitectul Alexandru Zaharia, clădirea combină elemente de stil neoflorentin și neoromânesc. Fațada sa este decorată cu motive ornamentale, inclusiv păuni și frize cu lei, iar la baza fiecărei coloane a balconului se află steme ale vechilor provincii românești: Moldova, Dobrogea și Țara Românească. Aceste detalii arhitecturale nu doar că adaugă valoare estetică, dar și reflectă o legătură profundă cu istoria și cultura României.

Interiorul Elegantei

Interiorul EkoGroup Vila a fost gândit pentru a combina funcționalitatea cu eleganța. La subsol, se află pivnița și diverse depozite, iar demisolul găzduiește bucătăriile, spălătoria și garajul. Parterul este amenajat pentru birouri și saloane destinate recepțiilor și întâlnirilor oficiale, evidențiindu-se un șemineu monumental din piatră, sculptat de renumita artistă Milița Pătrașcu. La etaj, camerele au fost transformate în saloane private și vinoteci, oferind un cadru perfect pentru întâlniri de afaceri și evenimente corporate.

Transformarea în EkoGroup Vila

Noua Destinație

Începând cu 06.06.2024, EkoGroup Vila a devenit oficial sediul administrativ al companiei Eko Group. Această transformare reflectă angajamentul Eko Group de a păstra și valorifica patrimoniul cultural, în timp ce își extinde operațiunile într-un spațiu de afaceri modern și sofisticat.

Serviciile Eko Group

Eko Group oferă o gamă largă de servicii de publicitate și marketing, adaptate nevoilor fiecărei afaceri:

  1. Rețea Digitală DOOH (indoor): Promovare pe display-urile și totemurile digitale din rețeaua Eko Group, situate în peste 100 de locații premium.
  2. Generare de LEAD-uri cu AI: Utilizarea inteligenței artificiale pentru a genera lead-uri pentru diverse tipuri de afaceri.
  3. Marketing Politic: Strategii de marketing specializate pentru campanii politice.
  4. Promovare Presă (PR): Servicii de relații publice și apariții în presă, optimizate pentru SEO pentru a crește vizibilitatea afacerilor.
  5. Închiriere Totemuri 4K: Soluții de publicitate prin închirierea de totemuri 4K pentru vizibilitate maximă.
  6. Steaguri Direcționale: Publicitate prin steaguri direcționale care ajută la creșterea vizibilității brandurilor în locații strategice.

Aceste servicii sunt acum oferite din noul sediu administrativ EkoGroup Vila, care reflectă standardele înalte și angajamentul companiei față de excelență.

Importanța Culturală și Istorică

Moștenirea Tătărăscu

Casa Tătărăscu a fost un punct de reper în istoria Bucureștiului, fiind locul de reședință al lui Gheorghe Tătărăscu, un politician influent și de două ori prim-ministru al României. După confiscarea sa în perioada comunistă, clădirea a trecut prin diverse transformări, fiind în cele din urmă recuperată de familia Tătărăscu după Revoluția din 1989. Transformarea sa ulterioară în restaurantul Heritage și acum în EkoGroup Vila reflectă o continuitate în utilizarea sa ca spațiu de elită și de afaceri.

Restaurarea și Modernizarea

Renovările recente au păstrat intacte detaliile istorice și arhitecturale ale clădirii, adăugând în același timp facilități moderne necesare pentru un sediu de afaceri. Materialele utilizate pentru renovare sunt de cea mai bună calitate, inclusiv tacâmuri din argint masiv și veselă Bernardaud. Aceste investiții asigură că EkoGroup Vila își păstrează eleganța și rafinamentul, oferind în același timp un mediu modern și eficient pentru activitățile de afaceri.

EkoGroup Vila: O Locație de Elită pentru Evenimente Corporate

Facilitatea Ideală pentru Evenimente

EkoGroup Vila nu este doar un sediu administrativ, ci și o locație ideală pentru organizarea de evenimente corporate de lux. Saloanele elegante, vinoteca bine aprovizionată și spațiile private fac din EkoGroup Vila un loc perfect pentru conferințe, seminarii și alte evenimente de afaceri.

Invităm Companiile să Țină Evenimente la EkoGroup Vila

Invităm toate companiile interesate să descopere facilitățile oferite de EkoGroup Vila pentru organizarea de evenimente corporate. Vizitați EkoGroup Vila pentru mai multe detalii și pentru a rezerva spațiile noastre elegante pentru următorul dumneavoastră eveniment de afaceri.

Pentru a afla mai multe despre serviciile oferite de Eko Group și pentru a vedea cum vă putem ajuta afacerea să crească, vă invităm să vizitați Eko Group. De asemenea, puteți afla mai multe despre EkoGroup Vila și despre cum puteți organiza evenimente corporate vizitând EkoGroup Vila.

EkoGroup Vila: Un Nou Capitol pentru Afaceri în București

O Viziune pentru Viitor

EkoGroup Vila reprezintă nu doar un sediu administrativ, ci și un simbol al angajamentului Eko Group față de inovație și excelență. Prin combinarea moștenirii istorice cu facilități moderne, EkoGroup Vila oferă un mediu ideal pentru dezvoltarea afacerilor și pentru crearea de parteneriate strategice.

Echipa Eko Group

Succesul Eko Group se datorează unei echipe dedicate și talentate, condusă de Eduard Petrescu, CEO-ul companiei. Echipa Eko Group include specialiști în diverse domenii, de la vânzări și marketing la gestionarea inteligenței artificiale și servicii juridice. Fiecare membru al echipei joacă un rol crucial în realizarea obiectivelor companiei și în asigurarea succesului clienților noștri.

Testimoniale de la Clienți

La Eko Group, feedback-ul clienților noștri este esențial pentru îmbunătățirea continuă a serviciilor noastre. Iată câteva dintre recenziile primite de la clienții noștri:

  • “Colaborând cu Eko Group de-a lungul anilor, am fost mereu impresionat de profesionalismul și dedicarea lor. Serviciile lor de publicitate outdoor au transformat complet vizibilitatea afacerii mele în București.” – Mircea Miculescu, CEO
  • “Eko Group nu este doar o companie de publicitate, este un partener de încredere. Valorile lor, precum responsabilitatea și onestitatea, se reflectă în fiecare proiect pe care îl realizează.” – Daniel Vaida, CEO
  • “Eko Group a transformat complet modul în care ne promovăm afacerea. Publicitatea lor outdoor prin steagurile direcționale a avut un impact imens asupra vizibilității brandului nostru.” – Larisa Panait, Marketing Manager

Aceste testimoniale reflectă angajamentul Eko Group față de calitate și satisfacția clienților noștri. Continuăm să ne străduim să oferim cele mai bune servicii și soluții pentru a sprijini succesul afacerilor clienților noștri.

Transformarea casei Tătărăscu în EkoGroup Vila marchează un nou capitol în istoria acestei clădiri emblematice. Ca sediu administrativ și business corporate boutique al companiei Eko Group, EkoGroup Vila continuă tradiția de excelență și rafinament asociată cu această locație.

EkoGroup Vila nu este doar un sediu de afaceri, ci și o locație de elită pentru organizarea de evenimente corporate. Invităm toate companiile interesate să descopere facilitățile noastre și să organizeze evenimente de lux în acest cadru elegant. Vizitați EkoGroup Vila pentru mai multe informații și pentru a rezerva spațiile noastre pentru următorul dumneavoastră eveniment.

Pentru a afla mai multe despre serviciile Eko Group și cum vă putem ajuta afacerea să crească, vă invităm să vizitați Eko Group. EkoGroup Vila este locul unde tradiția întâlnește inovația, oferind un mediu perfect pentru dezvoltarea afacerilor și pentru organizarea de evenimente corporate de elită.

Articole Recente

Din aceeași categorie