Smartphone E-Boda Eclipse G500HD – mai mult decat iti doresti

In ultimii ani , atentia cumparatorilor s-a indreptat adeseori catre gamele mai ieftine deoarece nu toti sunt dispusi sau au bugetul necesar pentru achizitionarea unui smartphone de top costisitor, de aceea va prezentam astazi un nou membru al gamei E-Boda, smartphone E-Boda Eclipse G500HD .

Progresul tehnologiei si viteza cu care s-a dezvoltat latura hardware au influentat dezvoltarea si imbunatatirea gadgeturilor clasificate ca fiind B-Brand, devenind din ce in ce mai performante si mai atragatoare.

Smartphone-ul E-Boda Eclipse G500HD este un telefon mobil dual sim accesibil oricarui buzunar, ce indeplineste toate criteriile unui bun raport calitate-pret .

Inainte de orice, sa vorbim despre specificatii. G500HD este motorizat de un procesor Mediatek Quad Core 1.25 Ghz ce poate face faţă cu brio tuturor aplicaţiilor şi jocurilor din Google Play, fiind ajutat de memoria RAM DDR 3 de 1 GB.

Spatiul de stocare este de 16 GB si exista posibilitatea de a creste spatiul printr-un card microSD.

E-boda G500HD are o autonomie de pana la 2-3 zile intr-un regim de utilizare normal (mail, facebook, gps, browsing, jocuri) datorita acumulatorului de 3.000 mAh . Bineinteles ca smartphone-ul are moduri de economisire inteligenta a energiei, care odata activate maresc semnificativ autonomia terminalului dar reduc performantele acestuia.

CITESTE ARTICOLUL COMPLET: Smartphone E-Boda Eclipse G500HD – mai mult decat iti doresti

Citeste si:  VoiceMo - Aplicatia care reinventeaza comunicarea

Post Author: G. Razvan