Samsung S21 și S21+ Detalii și Unboxing VIDEO

Toți suntem fotografi profesionști cu ajutorul lui Galaxy S21. Îmbunătățește-ți prezența în social media cu portrete ca de studio foto, selfies naturale și Night Mode super luminos. O să îl iubești. Și la fel vor face și cei care te urmăresc.

Creat pentru a descoperi epicul din fiecare zi

Nu vei mai rata niciodată fotografia perfectă. Descoperă Galaxy S21 5G și S21+ 5G. Conceput pentru a revoluționa filmarea și fotografierea cu o rezoluție cinematografică de peste 8K, astfel încât să poți face fotografii epice chiar dintr-un clip video. Totul vine în două variante: 64MP, cel mai rapid cip al nostru și o baterie solidă cu autonomie pentru întreaga zi. Lucrurile tocmai au luat o turnură epică.

Afișaj Super Smooth 120 Hz

Cel mai fin ecran de derulare ține pasul cu toate fluxurile tale. Incredibil de receptiv, acest afișaj optimizează rata de împrospătare pentru ceea ce faci cu fiecare atingere.

Dynamic AMOLED 2X

Uimitor de luminos. Incredibil de realist. Surprinzător de fin – acest afișaj surprinde prin culori vibrante și o claritate uimitoare, oferind o experiență de vizionare de neegalat. Și asta chiar și în lumina puternică a soarelui.

Protecție pentru confortul ochilor

Următorul tău maraton de filme tocmai a devenit mai confortabil. Galaxy S21 5G și S21 + 5G reduc în mod semnificativ presiunea și disconfortul resimțite la nivelul ochilor, astfel încât să poți viziona confortabil emisiunile tale preferate dimineața, la prânz și noaptea.

Feed-ul tău nu a arătat niciodată mai bine decât pe ecranul inteligent de 120Hz. Bucură-te de aplicațiile sau emisiunile tale preferate în detalii incredibile pe ecranul Dynamic AMOLED 2X.

Citeste si:  100.000 de opinii ale cumpărătorilor online: românii vor comunicare constantă cu magazinul, ambalaj personalizat și recompense

Realizează fotografii epice cu fiecare videoclip 8K

8K Video este cea mai înaltă rezoluție a unui smartphone Samsung, ceea ce face ca filmările tale să arate chiar mai bine decât la cinematograf. Și cu 8K 24fps, fiecare vlog și amintire reprezintă următoarea ta șansă de a deveni celebru. Înregistrează, încarcă și vizionează direct pe YouTube. Apoi folosește 8K Video Snap pentru a obține un album cu imagini de 33MP de înaltă calitate chiar din fiecare clip video de 8K. Este ușor să înregistrezi acum și să trimiți un snap mai târziu.

CAPTURĂ UNICĂ – Iese binedin prima

Fă o singură poză, iar AI o transformă în fotografii și clipuri video demne de postat și din care să poți alege.4, 5 Este ca un editor video personal, eliminând, încetinind și stabilizând pentru a crea conținut pe care îl poți încărca direct pe Instagram.

 

Specificații generale Samsung S21:

Camere:

Telefoanele Galaxy S21 5G și S21+ 5G au câte trei camere pe spate și o cameră de 10 MP pentru selfie-uri. Camerele din spate includ: o cameră Telephoto de 64 MP, o cameră Ultra Wide de 12 MP și o cameră Wide-Angle de 12 MP.

Dimensiuni:

Galaxy S21 5G are un ecran de 6,2 inchi, cu dimensiuni de 71,2 x 151,7 x 7,9 milimetri și o greutate de 171 g (mmW), 169 g (sub6). Telefonul Galaxy S21+ 5G are un ecran de 6,7 inchi, cu dimensiuni de 75,6 x 161,5 x 7,8 milimetri și o greutate de 202 g (mmW), 200 g (sub6)

eSIM:

Da, poți să folosești o cartelă SIM electronică, cunoscută ca eSIM, cu telefoanele Galaxy S21 5G și S21+ 5G. Cartela eSIM îți permite să activezi un abonament de rețea mobil direct pe telefon, astfel încât să poți schimba abonamentele de date sau adăuga un număr de telefon din altă țară fără cartela Nano SIM fizică.

Citeste si:  Tesla a cumpărat o “bucată” din Germania. Ce vor să facă americanii cu cele 300 de hectare din apropiere de Berlin

Culori:

Pe lângă culorile sale Phantom de bază, telefonul Galaxy S21+ 5G este disponibil și în culori exclusive pe Samsung.com: Phantom Red și Phantom Gold. Telefonul Galaxy S21 5G este disponibil doar în culorile Phantom de bază.

Video Unboxing:

Post Author: Andrei G.

Pasionat de IT, tehnologie si cafea.