S-a lansat platforma de freelancing liberprofi.ro

www.Liberprofi.ro este o platformă de freelancing dedicată celor din România care vor să lucreze pentru clienții de acasă. Ea a fost lansată de curând și se dovedește a fi un real succes încă de la început. Cu ajutorul site-ului, freelanceri din diverse arii de specialitate pot interacționa mult mai repede cu potențiali clienți, pagina facilitând găsirea rapidă a unei soluții pentru o mulțime de probleme ce țin de domeniul IT și nu numai.

Freelancing-ul reprezintă de mult timp o soluție tot mai utilizată de către deținătorii de site-uri sau chiar companii ceva mai mari. Aceștia consideră că nu este cazul să angajeze special o persoană pentru a rezolva anumite situații, pentru care să trebuiască să achite un salariu lunar fix. Ci mai degrabă externalizează serviciile respective, de care se ocupă indivizi plătiți pe proiect – așa-numiții freelanceri.

Prima platforma de freelancing din Romania

Platforma de freelancing www.Liberprofi.ro a fost creată pentru a răspunde unei probleme reale cu care se confruntau atât freelancerii, cât și clienți ai acestora români. Cum până acum nu exista o astfel de platformă în țara noastră, toți cei care aveau nevoie de anumite servicii sau care doreau să își fructifice cunoștințele și know-how-ul dobândite de-a lungul anilor, în diverse domenii de activitate, trebuiau să apeleze către site-uri internaționale.

Acolo era necesar să realizeze toată operațiunea de creare cont, postare și aplicare job, scrisoare de intenție, descriere companie etc. într-o altă limbă, de cele mai multe ori engleză. Nu este neapărat un lucru rău, dar nu toate persoanele din domeniile de interes sunt în mod automat și vorbitoare cursive de limbi străine.

Platforma www.Liberprofi.ro își dorește și chiar reușește să ofere o expunere cât mai bună atât a clienților, cât și a freelancerilor. Ea funcționează în felul următor:

  • Freelancerii își creează un cont, unde își introduc datele personale (nume, prenume, email etc.) și cât mai multe detalii despre serviciul oferit – tipul și descrierea serviciului, experiența, portofoliul, tariful pe oră etc.
  • Clienții își vor crea si ei un cont propriu, iar printr-o simplă căutare a unui anumit tip de serviciu vor filtra numai acei freelanceri care se potrivesc job-ului propus, pe care apoi îi pot invita să aplice, iar mai apoi dacă candidatul ideal este găsit, pentru a discuta mai multe detalii, a stabili prețul serviciului și multe altele

În momentul de față, platforma a reușit să strângă în puținul timp de la lansare peste 200 de freelanceri, care oferă servicii în diverse domenii. Dintre ele, pot fi enumerate următoarele:

  • Vânzări și marketing
  • Traduceri limbi străine
  • Redactare și conținut
  • Site-uri web, IT și software
  • Telefoane mobile și calculatoare
  • Achiziție și fabricare produse
  • Servicii în afaceri
  • Introducere date și administrativ

Desigur, lista de servicii este într-o continuă updatare, ținând pasul cu cerințele pieței.

Așadar, ești în căutarea unui loc de muncă? Simți că pe lângă job-ul de zi cu zi, ai mai putea lucra câteva ore suplimentare, dar nu știi unde? Sau poate că reprezinți o firmă sau un site și vrei să contactezi freelanceri, care să te ajute să rezolvi o situație cu care te confrunți? Apelează la prima platformă de freelancing din România, www.Liberprofi.ro!

Cum functioneaza platforma LiberProfi?

Citeste si:  Noul smartphone Apple iPhone X a fost lansat oficial

Post Author: Andrei G.

Pasionat de IT, tehnologie si cafea.