Revoluţie la Dacia: Un SUV de 4,6 metri lungime. Cum arată BIGSTER, viitorul SUV de la Dacia. Galerie FOTO

Grupul Renault a prezentat astăzi o nouă identitate vizuală pentru Dacia şi a prezentat cum va arăta strategia sa pentru marca românească.

Miza francezilor este de a veni cu maşini mai mari şi mai competitive, iar în centrul mărcii Dacia va sta un nou SUV de dimensiuni compacte – de 4,6 metri lungime, construit pe aceeaşi platformă tehnică precum noile Logan, Sandero şi Renault Captur şi Clio – CMF B.

De mențonat că oficialii Renault au spus în prezentare că prețul mediu de vânzare la modelele Dacia va crește cu 30% datorită noilor lansări: Sandero, Spring și Bigster.
Ce spune Dacia despre Bigster

Conceptul Dacia Bigster, un aer cool în Segmentul C

Sub numele Bigster, Dacia prezintă conceptul unui model SUV de 4,6 metri lungime, robust, spațios și perfect adaptat pentru escapadele în aer liber. Acest SUV prefigurează soluția propusă de Dacia pentru un vehicul de segment C accesibil la prețul unui model din segmentul inferior.
„Conceptul Dacia Bigster exprimă viitoarea evoluție a mărcii. Este un vehicul care oferă ceea ce este esențial, evocând spiritul de aventură și aducând în plus o tușă „cool”. Bigster este dovada faptului că un vehicul accesibil poate fi și atractiv. Noi, cei de la Dacia, credem acest lucru iar dovada este conceptul prezentat azi.”
(Alejandro Mesonero-Romanos, Director de Design Dacia)
Semnătura luminoasă în formă de Y este de acum mai amplă, accentuând aspectul robust specific modelelor SUV. Un aspect pus și mai mult în valoare de culoarea verde închis a caroseriei.

Potrivit companiei Dacia, conceptul Bigster poate fi echipat cu motorizări alternative și hibride, iar dimensiunea interiorului este una dintre cele mai mari din segmentul C.

Citeste si:  OPPO lansează seria de telefoane 5G Find X2, cu cel mai bun ecran din industrie

Post Author: Andrei G.

Pasionat de IT, tehnologie si cafea.