PayPal și Mastercard extind serviciul de transfer de bani instant în Europa și Singapore

PayPal, cel mai folosit sistem de plată și transfer online la momentul actual, alături de Mastercard, companie de tehnologie în industria globală de plăți, anunță un parteneriat prin care vor extinde soluția Instant Transfer pentru deținătorii de carduri Mastercard în Singapore și mai multe țări europene, în urma succesului obținut pe piața din Statele Unite. Instant Transfer va reprezenta un avantaj pentru utilizatorii business.

Mastercard Send™ este un serviciu care folosește infrastructura Mastercard și facilitează disponibilitatea în timp real și securizată a fondurilor. Prin Mastercard Send™, atât consumatorii, cât și companiile își pot transfera fondurile deținute în PayPal către orice card Mastercard eligibil, în câteva secunde. Începând cu anul 2017, serviciul a oferit posibilitatea de a face transferuri din contul PayPal ușor și sigur pentru milioane de posesori de card Mastercard, în orice moment necesar și la orice oră.

Serviciul Mastercard Send™ permite PayPal să ofere o experiență fără probleme pentru utilizatori din piețe diferite, oferind astfel o libertate mai mare de a alege, dar și acces facil și rapid la fondurile disponibile, fie că folosesc cardul personal, fie pe cel de afaceri.

Instant Transfer va reprezenta un avantaj pentru utilizatorii business

Întrucât veniturile din vânzări sunt disponibile imediat, Instant Transfer va reprezenta un avantaj pentru utilizatorii business, optimizând astfel cash flow-ul și îmbunătățind gradul de lichiditate. Mai mult decât atât, emitenții de carduri Mastercard vor vedea o creștere a ratei de engagement a consumatorilor, ca urmare a funcției Instant Transfer în cadrul portofelului digital PayPal.

Suntem extrem de încântați să colaborăm cu PayPal pentru a extinde soluția de transfer instant de bani, prin intermediul Mastercard Send™, către cât mai mulți consumatori din diferite țări. Astfel, ne asigurăm că facem un pas important în dezvoltarea de soluții de plată tot mai diverse și mai potrivite pentru clienții noștri, pentru ca aceștia să își poată accesa fondurile personale rapid și ușor”, declară Roxana Turquin, Business Development Manager Mastercard Romania.

Citeste si:  Începe Expo Shop, evenimentul care iţi arată viitorul industriei de retail. 9-11 octombrie, la Romexpo

PayPal va lansa serviciul Instant Transfer în Singapore, urmând ca proiectul să fie dezvoltat în Serbia, Italia, Marea Britanie, România, Slovenia, Bulgaria, Germania, Spania și serviciul Standard Transfer în Bosnia, în următoarele luni.

Mastercard

Mastercard, https://www.mastercard.ro , este o companie de tehnologie în industria globală de plăți. Operăm cea mai rapidă rețea de procesare a plăților din lume, oferind un liant între consumatori, instituții financiare, comercianți, autorități și companii din peste 210 țări și teritorii. Produsele și soluțiile Mastercard fac activitățile zilnice de comerț – cum ar fi cumpărăturile, călătoriile, derularea unei afaceri sau managementul finanțelor – mai simple, mai sigure și mai eficiente pentru toată lumea.

Post Author: G. Razvan