Noua funcție WhatsApp: Acum poți sterge mesajele trimise din greșeală

Noua funcție WhatsApp s-a lăsat așteptată câteva luni însă acum este disponibilă.

Aplcația WhatsApp ne permite începând cu Noiembrie 2017 să ștergem mesajele trimise din greșeală, întrucât acestea să nu fie citite de către destinatar.

De câte ori nu s-a întâmplat să încurcăm conversațiile și să trimitem mesaje din greșeală, scrise în grabă, pe care mai apoi să regretăm că le-am scris.

Noua funcție ne permite să retragem un mesaj din telefonul persoanei care îl primește, înainte ca aceasta să aibă ocazia să îl citească, conform Independent.

Stergerea mesajelor in Aplicația WhatsApp

Funcția de ștergere a mesajelor funcționează doar dacă nu au trecut maximum 7 minute de la trimitere. Mesajul va dispărea dn conversație, astfel încăt nici persoana care trimite mesajul, nici cea care îl primește, nu va avea posibilitatea să îl citească.

Pentru a beneficia de funcția de ștergere a mesajelor, este necesar ca ambele terminale mobile să folosească cea mai nouă versiune a aplicației WhatsApp și va fi valabilă pentru mesajele text, gif, video și documente.

Ștergerea definitivă va putea fi efectuată ținând apăsat pe textul dorit si selectând ”Delete” și ”Delete for Everyone” pentru a realiza stergerea mesajului trimis din greșeală.

Mesajul șters din cadrul conversației va fi înlocuit cu textul -this message was deleted-

Nu veți fi insă înștiințat dacă ”Delete for Everyone” nu a funcționat.

Stergerea mesajelor in aplicatia WhatsApp
Functia de stergere a mesajelor in WhatsApp
Voteaza articolul
Citeste si:  Top 5 cele mai bune aplicatii pentru fitness

Post Author: Andrei G.

Pasionat de IT, tehnologie si cafea.