JETRO – Eveniment B2B în cadrul Techsylvania 2019 –

Organizația Japoneză pentru Comerţ Exterior (JETRO), în colaborare cu organizatorii Techsylvania şi firma parteneră Risky Business, organizează un eveniment B2B în cadrul Techsylvania 2019. (www.techsylvania.com)
Evenimentul va avea loc Luni, 10 Iunie 2019, 11:00 – 18:00, la Sala Polivalentă BT Arena din Cluj-Napoca.
Prin acest eveniment, JETRO urmărește să promoveze schimbul de informaţii şi colaborarea între companiile japoneze şi startup-uri româneşti, dar şi străine, care vor fi prezente la Techsylvania 2019. JETRO invită la acest eveniment 6 importante companii japoneze, care sunt interesate să dezvolte parteneriate de afaceri cu startup-urile din sectorul IT. Este primul eveniment B2B pe care JETRO Bucureşti îl organizează în acest sector.
De asemenea, prin programul „Invest Japan”, JETRO salută şi sprijină initiaţiva startup-urilor româneşti de a-şi extinde afacerile în Japonia.
La eveniment vor participa startup-uri din diverse domenii, inclusiv fintech, deeptech, medicină, industria auto, drone etc. Multe dintre acestea participă și la Startup Avalanche, competiția internațională, care aduce anul acesta startup-uri din peste 10 ţări pentru a-și prezenta proiectul în fața investitorilor din întreaga lume, pentru marele premiu de 100,000 Euro.
Despre JETRO
JETRO – Japan External Trade Organization este o organizaţie guvernamentală japoneză înfiinţată în anul 1958, care are ca obiect de activitate promovarea comerţului şi investiţiilor reciproce dintre Japonia şi restul lumii. Scopul iniţial al activităţii JETRO a fost de a promova exportul companiilor japoneze, dar în secolul al 21-lea activitatea noastră s-a concentrat în special pe atragerea investiţiilor străine în Japonia şi pe sprijinirea firmelor mici şi mijlocii din Japonia, în vederea maximizării potenţialului lor de export la nivel global. Încă din anul 1971, biroul JETRO din Bucureşti contribuie cu succes la dezvoltarea relaţiilor economice dintre România şi Japonia.
Citeste si:  Un smartphone la pretul de 1 leu - Telekom Black Friday Romania

Post Author: Andrei G.

Pasionat de IT, tehnologie si cafea.