Foto: Apple se pregateste sa lanseze un model exceptional de iPhone 8: Display Full Vision si camere imbunatatite

Apple se pregateste sa lanseze un model exceptional de iPhone 8

Apple pregateste un model de iPhone 8 revolutionar

Apple se pregătește pentru unul dintre cele mai mari upgrade-uri din istoria iPhone-ului: compania testează o nouă ediție premium a iPhone-ului cu un design complet nou și îmbunătățiri care se vor lansa sub forma unor upgrade-uri la telefoanele deja lansate și prin apariția de 3 modele noi de iPhone în decursul acestui an.

Apple nu a stabilit încă un design pentru acest model premium de iPhone. Compania testează diverse modele, dintre care unele cu o carcasă curbată din sticlă, iar altele cu o carcasă metalică mai conservatoare, dar ceea ce au ambele în comun este ecranul fără margini, precum cel al telefoanelor Samsung Galaxy S8 sau LG G6.

Trăsătura deosebită a noului iPhone 8 va fi cu siguranță designul ecranului. Prototipurile acestui telefon prezintă o dimensiune a ecranului apropiată de cea a iPhone 7 Plus, dar o dimensiune fizică a dispozitivului mai apropiată de cea a iPhone 7.

Acesta va fi și primul iPhone cu afișaj OLED și, din moment ce alți producători nu sunt încă pregătiți să livreze în cantități mari, Apple a colaborat exclusiv cu Samsung Display, plasând o comandă pentru 100 de milioane de panouri.

Full Vison Display

Pentru a economisi mai mult spațiu și a face acest model cu adevărat un “all-screen” iPhone, se spune că Apple face câteva lucruri. În primul rând, încearcă să înlocuiască butonul fizic de acasă cu unul pe ecran și, în al doilea rând, aceștia se gândesc la modalități de a construi un scaner de amprente digitale în interiorul afișajului.

Samsung a încercat, de asemenea, să utilizeze un scaner de amprente construit pe ecran pentru Galaxy S8, dar a întâmpinat dificultăți în ceea ce privește tehnologia și, în cele din urmă, s-a stabilit pe un scaner de amprente aflat pe spatele telefonului.

Citeste si:  Un smartphone la pretul de 1 leu - Telekom Black Friday Romania

Nu este clar dacă Apple va reuși în acest demers și, dacă nu, este posibil ca iPhone 8 să aibă și un scanner al amprentelor pe partea din spate al telefonului. Nu în ultimul rând, inginerii de la Apple au căutat modalități de a construi camerele din față în interiorul afișajului, ceea ce ar putea permite economii suplimentare de spațiu pentru un design “cu ecran complet”.

Apple are în vedere și echiparea iPhone 8 cu două camere frontale, care vor permite o imagine de ansamblu mai bună si care o sa permita sa va faceti cele mai reusite selfie-uri.

Designul noului iPhone 8 va fi foarte similar cu cel al Samsung Galaxy S8

Noul premium iPhone 8 va arata ca un… Galaxy S8

Vertical dual-camera

Apple intenționează, de asemenea, să îmbunătățească camera telefonului iPhone 8 cu un sistem de “dual-camera”, poziționat vertical. Ca și în cazul altor iPhone-uri, noul iPhone 8 va utiliza preobabil senzori de cameră Sony. Cele două upgrade-uri noi care vor putea surveni în camera foto iPhone 8 sunt bazate pe realitate și vor îmbunătăți cu siguranță calitatea imaginii.

Apple va lansa acest nou iPhone, dar și modelele apărute, actualizate cu noul iOS 11, cel mai probabil în luna iunie. Noile telefoane vor avea incorporate un nou chip de sistem Apple construit pe baza procesului de producție de 10nm. Acesta este mai eficient din punct de vedere energetic decât cipurile actuale de 16nm și va permite firmei Apple să își mențină standardul bateriei, în ciuda caracteristicii mai avansate pe care o adaugă la telefoane. Cu toate acestea, nu există nicio veste despre orice fel de îmbunătățire radicală a duratei de viață a bateriei, dacă aceasta este ceea ce așteptai.

Citeste si:  Tot ce trebuie sa stii despre uimitorul Nokia 9

Dacă economisești deja bani pentru cumpărarea noului iPhone 8, un lucru pe care ar trebui sa-l știi este acela că datorită noii tehnologii pe care Apple o folosește, telefonul va putea fi livrat cu o lună sau chiar două luni întârziere.

Apple se pregateste sa lanseze un model exceptional de iPhone 8 Apple se pregateste sa lanseze un model exceptional de iPhone 8 Apple se pregateste sa lanseze un model exceptional de iPhone 8 Apple se pregateste sa lanseze un model exceptional de iPhone 8 - schite Apple se pregateste sa lanseze un model exceptional de iPhone 8 - schite Apple se pregateste sa lanseze un model exceptional de iPhone 8 - schite

Voteaza articolul

Post Author: Andrei G.

Pasionat de IT, tehnologie si cafea.