Fortnite poate fi descărcat de pe Google Play

Epic Games s-a ferit destul de mult timp de Google și a încercat să aducă jocul Fortnite pe Android prin alte metode, dar se pare că până la urmă cea mai bună soluție este să listeze jocul pe Google Play.

Jocul poate fi descărcat de aici: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.epicgames.fortnite

Fortnite a venit pe Google Play! Alătură-te și concurează-te pentru a fi ultimul care stă în Battle Royale sau folosește-ți imaginația pentru a-ți construi visul Fortnite în Creative.

Pe mobil, Fortnite este același joc pe care îl cunoașteți de la PlayStation 4, Xbox One, PC, Mac, Switch. Aceeași hartă, același joc, aceleași actualizări săptămânale. Construiește-ți fortul în timp ce lupți pentru a fi ultimul. Săriți și echipați cu prietenii din întreaga lume sau în aceeași cameră!

CREATIV – Intrați într-un univers de posibilități creative interminabile. Joacă jocuri cu prietenii și explorează nenumărate creații din comunitate. Mergeți la hub-ul Creative pentru a vedea zilele noi insule prezentate.

BUILD & DESTROY – Formați câmpul de luptă construindu-vă propria copertă. Opozant care se ascunde în spatele unui zid? Scoateți capacul lor pentru a obține marginea.

GEAR UP – Urcați autobuzul de luptă și aruncați-vă pe zona preferată. Adună resurse, colectează echipament și luptă-ți adversarii! Ultima poziție câștigă.

SQUAD UP CU PRIETENI – Echipați-vă cu prietenii din întreaga lume sau în aceeași cameră!

ACTUALIZĂRI EPICE ȘI EVENIMENTE – Actualizările săptămânale alimentează constant distracția. Moduri noi de joc, noi aspecte serioase și nebunești pentru avatarul tău, arme și articole noi …

CONSOLE JOCURI ÎN GO – Jucați jocul complet oricând și oriunde. Finalizează misiunile din mers, progresează-ți bătălia de luptă și multe altele.

Citeste si:  Surpriza pentru utilizatorii de WhatsApp! Ce functie noua va avea aplicatia

 

Post Author: Andrei G.

Pasionat de IT, tehnologie si cafea.