Firewave Android TV Box – Android TV Romanesc, certificat Google

Android TV Box certificat Google cu redare video 4K@60FPS si HDR ce suporta Netflix 4K si Youtube 4K, cu asta se lauda cei de la Firewave, compania care a lansat primul Android TV Box certificat de catre Google.

Android TV certificat Google

Spre deosebire de alte dispozitive similare, Boxul Firewave vine cu Android TV certificat de către Google. Majoritatea TV Box-urilor vin cu o versiune de Android neoptimizata pentru televizoare. Pe acestea aplicațiile nu merg corespunzător, nu sunt afișate pe ecran cum trebuie sau nu funcționează fără touch. TV Box-ul Firewave însă are ca sistem de operate Android TV, varianta special realizată pentru televizoare.

Astfel vei putea folosi dispozitivul fără bătăi de cap și toate aplicațiile vor funcționa exact așa cum trebuie.

Google Assistant

TV Box-ul Firewave vine echipat cu Google Assistant și cu o telecomandă cu microfon. Astfel vei putea cere prognoza meteo, seta reminder sau căuta informații despre un actor folosind doar vocea. Totul este la doar o apăsare de buton distanță.

Hardware puternic

TV Box-ul Firewave vine cu hardware performant capabil să redea filme la rezoluție 4K fără nicio problemă. Este echipat cu procesor Rockchip RK3328 quad-core la 2GHz și cu 4GB RAM. Ai de asemenea până la 32GB spațiu de stocare, slot pentru carduri de memorie precum și numeroase opțiuni de conectivitate: WiFi Dual-band, USB 3.0, USB Type-C, LAN și SPDIF.

Configuratie Hardware

Post Author: Andrei G.

Pasionat de IT, tehnologie si cafea.