Creionul 3D care da viata imaginatiei tale – eBoda 3D Pen

Creionul 3D Eboda

Toti stim cat de important este pentru copii dezvoltarea creativitatii si cat de mult ii influenteaza tehnologia din ziua de azi pe cei mici; Acestia incep sa fie mai captivati de telefoane smart, de tablete… lucru ce duce la inhibarea imaginatiei… Insa 3DPen este acel lucru de care avem nevoie!

Pozitionadu-se intre sfera tehnologiei si cea a creatiei, Creion pentru desenat obiecte 3D  iti permite sa-i dai frau liber imaginatiei tale si a copilului tau!

Acesta utilizeaza tehnologia imprimantelor 3D folosind consumabile din PVC si o temperatura ridicata pentru a permite modelarea acestora, totul fiind monitorizat de pe un ecran OLED dispus pe suprafata gadgetului. Dar atat cu detaliile tehnice – sa fim creativi: Distractia e acum asigurata pentru toti, de la copii pana la parinti! Gaditi-va doar cate posibilitati ne ofera aceasta jucarie.

Citeste articolul complet pe Blogul Eboda

UPDATE:

De curand, nichiduta.ro a lansat Creionul 3Doodler Start pentru copii

3Doodler Start se utilizeaza la fel ca celelalte produse 3Doodler dar spre deosebire de ele, acesta este un produs mult mai sigur pentru copiii tai. Noutatea este punctul de topire scazut, astfel devenind un produs sigur pentru copii. Astfel, varful stiloului nu este cald si nu prezinta riscuri pentru copii. Mai mult decat atat bio-plasticul care se topeste este 100% biodegradabil ceea ce il face un produs eco-friendly. Odata topit, plasticul se raceste si se intareste imediat, putand fi atins imediat ce iese din stilou. Aceasta tehnologie permite copiilor tai sa deseneze in aer. Si pentru ca nu necesita multa caldura ca sa se topeasca, 3Doodler Start consuma si foarte putin. Astfel incat nu trebuie bagat in priza. Are incorporata o baterie reincarcabila care permite o utilizare continua wireless de pana la 45-60 de minute, asta insemnand 2-3 ore de creatie.

Citeste si:  ZTE Quartz este un pas simplu spre Android Wear 2.0

Ce il recomanda:

  • Este un produs sigur si curat: bio-plasticul nu este periculos si este biodegradabil
  • Vine impreuna cu o carte de proiecte, care te ajuta cu noi idei
  • Accesorii si componente speciale pentru crearea de roboti
  • Filamente suplimentare pentru cat mai multe creatii
  • Usor de folosit
  • Te poti juca cu el oriunde, wireless
  • Eco-plastic, filamente de 15 cm care ajung pana la 150 cm ceea ce iti ofera ore intregi de joaca creativa
  • Sabloane ajutatoare pentru a-ti declansa creativitatea
  • Recomandat pentru copii de la 8 ani, folosit nesupravegheat si de la 6 ani folosit supravegheat de un adult.

Post Author: Andrei G.

Pasionat de IT, tehnologie si cafea.