Contrabandist prins cu 120 de telefoane Iphone legate de corp

Contrabandist prins cu 120 de telefoane Iphone legate de corp

Un ambitios contrabandist a fost prins de catre oficialii vamei chineze incearcand sa strecoare 120 de telefoane Iphone si 20 de ceasuri luxurioase legate de corp.

Asa zisa ” femeia Iron Man “, numita de catre presa chineza, pentru ca este vorba de o persoana de sex feminin, a fost prinsa dupa ce oficialii din Shenzhen au observat discrepante in legatura cu al ei corp. Dupa un raport XMNN, vamesii au devenit suspiciosi deoarece femeia purta prea multe haine de cat ar fi fost nevoie in concordanta cu vremea de afara. 

Cand femeia a fost controlata, vamesii chinezi au gasit asupra acesteia 120 de telefoane Iphone si 20 de ceasuri luxurioase infasurate si legate in mai multe straturi in jurul corpului. Obiectele erau infasurate in plastic si cantareau un total de 20 de kilograme. 

Desi Apple isi vinde produsele in Chine de ceva timp, contrabanda cu acestea continua sa reprezinte o problema majora. Este o afacere promitatoare avand in vedere faptul ca in China aceste telefoane costa cu 30 % mai mult datorita taxelor. 

Vamesii chinezi au raportat ca, in general, contrabandistii sunt prinsi cu nu mai mult de o duzina de telefoane, acest caz fiind major si desigur, uimitor. Un astfel de caz s-a intamplat in 2015 cand un contrabandist a fost prins cu 94 de telefoane Iphone. 

Ce parere aveti despre asa numitul contrabandist ” femeia Iron Man ” ? Credeti ca ar fi fost mai inteligent sa faca contrabanda iarna unde ar fi putut purta o geaca groasa ? Lasa-ti-ne comentariile voastre in sectiunea de mai jos si nu uitati sa ne urmariti zilnic pentru mai multe informatii din lumea tehnologiei.

Citeste si:  Apple ia foarte în serios sănătatea inimii tale

 

Post Author: N. Alex