Concurs: Castiga unul dintre cele trei Apple iWatch 5 de Black Friday

Campania se desfasoara in perioada 15-17 noiembrie 2019

Ce trebuie sa faci:
Plaseaza o comanda de cel putin 300 de lei, in perioada 15-17 noiembrie, pe site-ul bman.ro si intri automat in tragerea la sorti pentru unul dintre cele trei Apple iWatch 5.

Pe langa sansa de a castiga un Apple iWatch 5, de Black Friday beneficiezi de reduceri de pana la 60%.

Ce poti sa castigi:
Unul dintre cele trei Apple iWatch 5

Despre BMAN.ro

De Blackfriday, BMAN, o marcă sută la sută românească de haine pentru bărbați, și-a propus să-i premieze pe domnii care nu au măsuri standard. E cât se poate de firesc ca la sacou și cămașă, spre exemplu, să ai mărimea 50, dar lungimea mânecii să fie de 48, să ai în talie mărimea S, dar la pantaloni să porți 42, însă mai scurt ca lungime. De Blackfriday, BMAN face tipar personalizat și prețul hainelor comandate chiar intră la apă.

Până la 50 % discount pentru primii 50.000 de bărbați care folosesc aplicația de pe site, la produse Bman fix pe măsura ta din oferta de Blackfriday. De ce 50.000? Pentru că 50% dintre bărbați sunt atipici, iar BMAN face 50.000 de tipare;
Pentru comenzile de minimum 300 de lei intri automat la tombola care va oferi 3 Smartwatch 5 de la Apple;
Reduceri de până la 60% la toate produsele de pe site (inclusiv best seller și ținute) pentru prima dată anul acesta.

BMAN este primul producător de haine din România care folosește un croitor virtual. Aplicația disponibilă pe site, www.bman.ro, îți calculează, după ce introduci doar înălțimea și greutatea, măsura exactă de care ai nevoie pentru hainele pe care vrei să le comanzi. Nu există măsuri universale, așa că e nevoie ca cineva să te ajute să îți comanzi on line haine fix pe măsura ta. În cazul în care hainele ajung la cumpărător și acestuia i se pare că nu-i vin, totuși, turnate, le returnează și vor fi retușate fără niciun cost. După modificare, tiparul extrem de precis rămâne în arhiva croitorului virtual, așa că la următoarea comandă, orice produs ales va fi milimetric pe măsura cumpărătorului. De Black Friday, produsele comandate de primii 50.000 de bărbați, cu ajutorul croitorului virtual, vor avea discount de 50%.

Citeste si:  Peste 6.000 de elevi și profesori din zona rurală sunt încurajați să-și dezvolte abilitățile digitale prin proiectul „Școala din Valiză”

BMAN nu pune semnul egal între Black Friday și lichidarea de stoc. Așa că de Black Friday, Colecția Nouă de iarnă 2020 va fi prezentată, în premieră, pe site și toate produsele din această gamă vor avea un discount-surpriză, special gândit pentru această ocazie.
Pentru că BMAN redimensionează Blackfriday, discountul de până la 60% va fi aplicat pentru o gamă foarte largă de produse de pe site. Va fi singura ocazie din an pentru ca modelele noastre să fie cumpărate cu o reducere semnificativă. Asta înseamnă că inclusiv ținutele pe stil, adică acele pachete gândite special pentru ca bărbații să nu-și mai bată capul cum asortează cămașa cu pantalonul, vesta cu sacoul, vor avea prețuri cu discount mare. Și pentru că redimensionarea nu ține cont de măsură, în promoția de Blackfriday intră și ținutele Plus Size, cele special concepute și croite pentru bărbații corpolenți, care pot arăta impecabil atunci când hainele sunt croite exact pe măsura lor.

Ca să redimensioneze Black Friday până la capăt, în promoție vor intra inclusiv produsele best seller, cele care se găsesc în această perioadă în stoc limitat.

Pentru cei care se înscriu la Newsletterul BMAN, există un beneficiu suplimentar. Vor avea parte de stilistul lor. Consilierii BMAN le vor trimite mesaje practice în care îi vor învăța sau pur și simplu vor da idei noi pentru a asorta piesele vestimentare cu efect maximum, îi vor ajuta pe abonați să asorteze culorile, să combine hainele, să construiască o ținută potrivită stilului preferat. Abonații vor afla înainte de colecțiile noi și ofertele speciale.

Citeste si:  Pasionat de Ethical Hacking? Participă în Octombrie la Hack The Zone Conference & Challenges

La fiecare lansare de produs vor primi un avans de cel puțin 3 ore pentru a putea comanda ceea ce le place înaintea celorlalți.

BMAN este o firmă 100% românească, made in Huși, care și-a asumat misiunea de a oferi bărbaților din România haine fix pe măsura lor, fără costuri suplimentare, din materiale de cea mai bună calitate, după tipare originale, construite nu doar în pas cu tendințele, dar și cu nevoile unui bărbat activ, care vrea să arate bine, dar să nu piardă timpul alergând după haine de bună calitate care să-i vină ca turnate.

Regulament oficial.

Post Author: Andrei G.

Pasionat de IT, tehnologie si cafea.