Cele mai bune jocuri pe care le poți juca online cu prietenii

Pandemia și recomandările de distanțare socială ne-au cam schimbat modul în care ne petrecem timpul liber. Bineînțeles, printre principalele noastre activități se numără și jocurile pe telefon sau pe calculator. Cele mai interesante sunt cele pe care le joci cu prietenii de la distanță. Mai ales în perioada aceasta, când nu prea ieșim din casă pentru a-i proteja pe cei dragi, jocurile online cu prietenii sunt o sursă foarte bună de divertisment.

Nu contează ce tip de gamer ești, deoarece există jocuri pentru oricine. Jocuri clasice sau noi, cu interfața simplă sau complicată, shootere sau jocuri de strategie, ai acces la toate cu un singur click. În același timp, filmele sunt o parte importantă din doza noastră de divertisment, dar jocurile rămân preferatele noastre întotdeauna.

În continuare îți vom prezenta trei dintre jocurile pe care le considerăm ideale pentru a fi jucate împreună cu prietenii sau familia. Nu te vei mai plictisi de ele!

1. Fortnite

Fortnite este probabil cel mai popular joc video din acest moment. Lansat pentru prima dată în anul 2017, a devenit un fenomen cultural pentru culorile sale vii și pentru dansurile extrem de populare. Deși este recomandat pentru copiii de cel puțin 12 ani, jocul este foarte popular și în rândul adolescenților, deoarece se poate juca online cu prietenii. Eu unul mă joc uneori pentru a mă detașa de problemele zilnice și mă ajută să mă relaxez foarte mult. Începutul a fost frustrant, până am adunat monede. Dar acum au apărut foarte multe piețe de conturi de jocuri video. Una dintre ele și cea mai interesantă, în opinia mea, este Eldorado, de unde poți cumpăra conturi de Fortnite cu foarte multe skin-uri și arme la prețuri super faine.

Citeste si:  A fost lansat Bossgard, poate cel mai tare joc românesc din ultima perioadă

2. Among us

Mai mult ca sigur ai auzit de acest joc pe care atât de multă lume îl iubește.

Dacă nu l-ai încercat până acum, să știi că Among us își merită cu desăvârșire locul în acest top. Creat de InnerSloth, jocul este ideal pentru a fi jucat online cu prietenii sau cu familia.

Să parcurgem puțin desfășurarea jocului. Ești unul din cei 4 până la 10 membri ai echipajului unei nave spațiale. Unul din acești membri este înlocuit de un extraterestru care-și poate schimba înfățișarea, pentru a-l imita perfect. El este ‘’impostorul’’ și misiunea sa este de a-i ucide pe ceilalți membri ai navei fără să fie descoperit. Deseori observi că trec și ore-n șir jucându-te Among us, deoarece este foarte interactiv și amuzant.

3. Rummy

Sunt foarte multe variante ale jocului Rummy disponibile online, dar eu prefer aplicația pentru Android Rummy 45. Poți juca cu încă trei prieteni unul din jocurile copilăriei noastre. În caz că nu știai, Rummy este un joc de cărți, în care scopul este de a aduna cât mai multe puncte și de a închide jocul. Foarte interactiv și interesant, combinând strategia și norocul, Rummy este cu siguranță unul dintre cele mai bune jocuri ce pot fi jucate online cu prietenii.

Aceasta a fost lista noastră, sperăm că informațiile ți-au fost de folos și, de ce nu, poate ne întâlnim pe Fortnite! Dacă nu ai un cont destul de bun, să știi că oricând poți cumpra unul de pe platforma Eldorado la prețuri extrem de accesibile.

Spor la joc!

Post Author: Andrei G.

Pasionat de IT, tehnologie si cafea.