Aplicația de știri suedeză SQUID se lansează în România

SQUID App, prima aplicație de știri personalizată pentru generația de mileniu disponibilă în toată Europa, se lansează acum și în România! Utilizatorii vor putea să aleagă subiectele care le interesează, să urmărească cele mai recente știri și să interacționeze într-un mod creativ cu cele mai interesante articole – toate într-o singură aplicație.

  • SQUID este gratuit și nu necesită înregistrare
  • Peste 100 de categorii de știri și peste 20 000 de surse
  • Modalități de personalizare, cum ar fi alegerea și sortarea subiectelor, salvarea articolelor și blocarea surselor

Cu SQUID noutățile relevante sunt ușor accesibile și utilizabile. Aplicația oferă o gamă largă de subiecte din care utilizatorii pot alege propriile newsfeed-uri personalizate precum și feeduri de imagini. Algoritmii din SQUID colectează, sortează și prioritizează știri din cele mai interesante surse de pe internet, permițând utilizatorilor să țină pasul cu cele mai importante și interesante evenimente. Totodată SQUID conectează grupurile țintă cele mai populare ale generației de mileniu cu sursele de știri.

“Dorim să ajutăm tânăra generație să redescopere citirea știrelor ca o activitate zilnică distracitivă, valoroasă și antrenantă.” – spune Johan Othelius CEO și fondator al applicației SQUID.

Despre SQUID:

Aplicația SQUID este dezvoltată de Njuice AB, o companie de media cu sediul în Stockholm, Suedia. SQUID este o aplicație pentru știri cu progres rapid țintit generației de mileniu în Europa și de acum încolo în America Latină. Numărul de utilizatori ai companiei crește cu procente de două cifre lună după lună. SQUID App este disponibilă gratuit în Marea Britanie, Italia, Polonia, Spania, Franța, Olanda, Rusia, Suedia, Germania, Austria, Elveția, Australia, Portugalia, Argentina, Brazilia, Chile, Columbia, Mexic, Peru, Grecia, Finlanda, Norvegia, Danemarca, Estonia, Letonia, Irlanda, România, Republica Cehă, Ungaria, Bulgaria, Serbia, Slovacia, Croația, Ucraina, Belarus, Turcia, Lituania, Slovenia și există și o versiune internațională engleză și spaniolă. Aplicația a primit recenzii foarte bune pentru consumatori în App Store, Google Play Store și Huawei AppGallery și o acoperire foarte pozitivă în media pe toate piețele unde a fost lansată. Mai multe informații pe www.squidapp.co.

Citeste si:  Postezi un citat copiat sau un link? Noua taxa pe link te obliga sa platesti!

Post Author: Andrei G.

Pasionat de IT, tehnologie si cafea.