OBI, unul dintre cei mai mari retaileri de bricolaj din Europa, revine în România, pe scena European Digital Commerce Summit 2024

OBI, unul dintre cei mai mari retaileri de bricolaj din Europa, și-a anunțat oficial participarea la evenimentul European Digital Commerce (EDC), organizat de VTEX și Amazon Web Services, pe 18 noiembrie, la Nord Events.

English version

Cu venituri de 8,2 miliarde de euro în 2023 și 645 de magazine în Europa, fiind prezent în 10 țări, retailerul german va împărtăși din experiențele sale despre transformarea digitală și provocările pe care le întâmpină retailerii tradiționali în adoptarea tehnologiilor emergente.

În primăvara acestui an, OBI și-a integrat canalele de ecommerce, cele 349 de magazine fizice de pe teritoriul Germaniei, dar şi vânzătorii terţi, într-o singură platformă tranzacţională cu ajutorul VTEX.

Participarea OBI marchează un pas important pentru extinderea prezenței sale în sfera ecommerce și a digitalizării, aliniindu-se la tendințele globale de transformare digitală din retail. OBI va contribui la discuțiile despre automatizarea proceselor, strategii omnichannel și inovațiile în ecommerce, toate acestea fiind esențiale pentru a răspunde așteptărilor tot mai mari ale consumatorilor moderni.
Pe aceeași scenă, și-au anunțat deja participarea speakeri de la companii cu notorietate în piață precum KFC, Stanley Black & Decker, Decathlon, Sport Time, Electrolux, Amazon Web Services, VTEX, ITGlobers, XPert Beauty, Innobyte sau Zitec, printre mulți alții.

Totodată, marele actor şi regizor Horațiu Mǎlǎele va fi la eveniment pentru un fireside chat unic, de excepție!

Evenimentul toamnei din comerț aduce la aceeași masă sute de participanți și zeci de speakeri, din India pâna în SUA. Ediția din acest an va fi cea mai ambițioasă și cuprinzătoare de până acum. Înscrie-te In Person dacă vrei să te bucuri de experiența evenimentului la fața locului şi sǎ profiți de sesiunile de networking extraordinare, dar și de cocktail party-ul de la finalul zilei. De asemenea, participanții vor descoperi strategii și tehnologii inovatoare care pot accelera afacerea în mediul digital și vor avea parte de poveștile de succes ale unor keynote speakers cu realizări remarcabile.

Accesul la eveniment este gratuit pentru retailerii din FMCG și se face în limita locurilor disponibile. Participanții înregistrați online vor beneficia de acces la arhiva completă a evenimentului și la resursele oferite de comunitatea de comerț digital european până la 6 mai 2025 și vor putea vizita zonele de Networking și Expo, vor interacționa cu toți ceilalți participanți și vor schimba cărți de vizită virtuale care vor fi primite prin e-mail.

Pentru a afla mai multe detalii și pentru a vă înregistra la European Digital Commerce Summit 2024, evenimentul găzduit de VTEX și AWS Web Services, main partner theMarketer şi sponsorizat de ITG, Innobyte, Iviteb, FAN Courier, Zitec, Mastercard și Netopia Payments vizitați site-ul oficial IC Events.

Articol preluat de pe: ClubITC - Events