6 Motive pentru care ai nevoie de un smartwatch

6-motive-pentru-care-ai-nevoie-de-un-smartwatch

In 2017 parerea celor care cred ca un smartwatch este doar un “status symbol” este pe cale sa fie schimbata. Care sunt cele 6 motive pentru care avem nevoie de un ceas inteligent:

Mai multa libertate

Valul constant de notificari este pe cale sa ne transforme pasiunea pentru tehnologine intr-o dependenta de smartphone, avem tendinta sa scoatem telefonul la fiecare beep al notificarilor. Odata cu aparitia ceasurilor inteligente, este de ajuns o scurta privire la ceas pentru a vedea notificarile si pentru a ne asigura daca este nevoie sa scoatem telefonul sau nu.

 

Durata de viata a bateriei va fi marita

Ca prim factor de cumparare, ecranul ultra clar al smartphone-ului ne atrage in primul rand, deseori uitand de faptul ca acesta consuma foarte multa energie electrica. Folosind un smartwatch si primind notificarile pe el, ecranul telefonului va fi mai mult timp inchis, economisind bateria.

Vom avea un corp mai  sanatos

Sunt nenumarate motivele pentru care este indicat sa contorizam bataile inimii si starea de sanatate, acest fapt a cauzat dezvoltarea numeroaselor aplicatii de health si fitness. Dezavantajul este ca trebuie sa purtati mereu ceasul inteligen pentru a fi monitorizati mereu, daca acest proces se intrerupe, va trebui sa o luati de la capat. Oricum, sa uitam sa purtam un ceas este putin probabil in aceste zile, plus ca, ce poate fi mai interesant decat ca propriul ceas sa tina pasul cu exercitiile noastre fizice si cu dieta alimentara.

Bucura-te de muzica preferata

Obisnuim sa tinem melodiile preferate, sau chiar playlist-uri intregi pe telefoanele mobile. Dar, cand ne dorim sa sarim peste niste cantece, putem folosi ceasul inteligent pentru a schimba melodiile fara sa fie nevoie sa scoatem telefonul.

Citeste si:  Black Friday 2017 - PC Garage au reduceri la toate componentele de gaming

Un alt ceas in fiecare zi

Nu este plictisitor sa ne uitam la acelasi ceas in fiecare zi? Daca il schimbam cu un smartwatch, vom avea posibilitatea sa schimbam tipul de afisaj in fiecare zi. Telefoanele inteligente ne ofera posibilitatea sa alegem din zeci de afisaje analog sau digital.

Poti conduce in siguranta

Cauti un restaurant intr-o zona anume?  De ce sa te uiti la telefon constant cand poti folosi un smartwatch pentru a ajunge la destinatie. Cu un ceas inteligent la incheietura, poti chiar avea o conversatie cu cel cu care trebuie sa te intalnesti. Asta te va ajuta sa nu te uiti constant la telefon pentru a gasi directia corecta de mers.

Tu ce marca de smartwatch ai incercat?

Scrie-ne intr-un comentariu mai jos!

Post Author: Andrei G.

Pasionat de IT, tehnologie si cafea.